蹤獲扦

Join us in leaving a lasting legacy at 蹤獲扦!

New Saffrin Square FoundationExciting news! The transformation of the parking lot between Duns Scotus and the student center into Saffrin Public Square is now a reality, thanks to the dedicated efforts of supporters like you. However, our work is not yet finished. 蹤獲扦 is in the final phase of the campaign to raise the remaining funds needed for the Square's lasting impact, and we need your support to make it happen.

Saffrin Public Square will be a vibrant green quad featuring three dozen mature trees, landscaped pathways, recreation spaces, new lighting, and ample seating on the brick patio. The centerpiece of this remarkable space will be a stunning imported Italian granite fountain, adding to its allure and beauty.

Your leadership and contribution, no matter the size, will play a crucial role in bringing our vision to life. By joining us in creating 蹤獲扦's historic quad, you'll leave a lasting impact on the 蹤獲扦 community for years to come.

Together, we can make Saffrin Public Square a reality and create a space that fosters community, connection, and growth. Your assistance is crucial, and we are grateful for your continued support.

Saffrin Public Square